E-post

info@novaliv.se

Tillgänlig

Mån - Fre: 17:00 - 19:00 | Helg: 10:00 - 17:00

Att ha tillgång till energi har i alla tider varit viktigt både för att överleva och för att leva så bekvämt som vi önska. Förr i tiden var vi beroende av lägerelden. Idag är det mesta av våra moderna bekvämligheter beroende av energi för att fungera. Utan energi stannar hjulen i vår organiserade värld. Men människokroppen är också beroende av att ha energi. När cellerna slutar producera energi så stannar den fysiska kroppen. Men även svag tillgång på energi gör våra förmågor starkt begränsade.

Jag ger under november månad ut min andra bok i serien ”Ett rikare liv”. Den har fått namnet Rikedomskoden – förändra ditt liv genom att förändra din energi. Jag vill med boken lyfta fram vetenskapligt dokumenterade och välgrundade studier som beskriver fenomenet energi. Tillsammans med äldre holistisk kunskap vill jag visa att vi kan bygga broar mellan olika synsätt för att skapa en hälsosam och hållbar framtid för oss människor och allt levande på jorden. När vi får ta del av extraordinära livshändelser från ledande personer inom dessa områden breddas förståelsen vad energi är och hur vi kan applicera dessa tankar på våra egna val. Vi kan ställa oss frågor som: Vad är möjligt i våra liv? Hur åstadkommer vi det? Hur väcker vi vår extraordinära potential i vår vardag?

Budkapet är att din energi är viktig. Kunskapen om energins, vad, varför och hur lägger grunden för att lyfta fram den inneboende potentialen. Välj din väg och skapa det som är Rikedom på riktigt för dig!

 

Den första boken (som gavs ut i början av året) heter Varför är jag så trött? – Vänd trötthet och uppgivenhet till hälsa, glädje och ett rikare liv.

Andra inlägg